Çocuklar sinemayla tanıştı

Çorlu'da hiç sinemaya gitme imkanı olmayan çocuklar, Çorlu Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında sinema ile tanıştı.

GÜNDEM 19.01.2018 18:21:00 0
Çocuklar sinemayla tanıştı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Mustafa Kemal Ortaokulu'nda eğitim gören yaklaşık 1.000 öğrenci öğretmenleri ile birlikte Orion Alışveriş Merkezi'nde ilk defa sinema seyretme fırsatı buldu.

 

“DİĞER OKULLARLA DEVAM EDECEK”

 

Proje ile ilgili açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı “Daha önce hiç sinemaya gitme imkânı bulamamış öğrencilerimizi sinemayla tanıştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Bu etkinliğin devamı gelecek. Mustafa Kemal Ortaokulu'nda eğitim gören yaklaşık 1.000 öğrencimizi öğretmenleri ile birlikte 3 gün boyunca misafir ettik. Bundan sonra sırasıyla köylerden mahalleye dönmüş olan yerleşim yerlerinde eğitim gören çocuklarımızı sinemayla tanıştıracağız. Ardından diğer okullarımız ile devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN