Evde eğitim gören öğrencinin karne sevinci

Çerkezköy'de evde eğitim hizmeti gören Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu 3/G sınıfı öğrencisi Seda Nur Tüfek, karne sevincini evinde yaşadı. Tüfek, karnesini evinde Müdür Yardımcısı Caner

EĞİTİM 19.01.2018 11:06:00 0
Evde eğitim gören öğrencinin karne sevinci

Milli Eğitim Bakanlığı’nın evde eğitim hizmetinden yararlanan Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu 3/G sınıfı öğrencisi Seda Nur Tüfek’in karnesi Müdür Yardımcısı Caner Gündoğdu tarafından evinde teslim edildi.

 

EVİNDE TESLİM EDİLDİ

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın engelli ve tedavileri süren çocuklara eğitim imkanlarından yararlanması için evde eğitim hizmeti verdiğini belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri “Evde eğitim kararı olan okulumuz Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu 3/G sınıfı öğrencisi Seda Nur Tüfek'in karnesi Müdür Yardımcısı Caner Gündoğdu tarafından evinde teslim edildi. Dünya'da en önemli olan şeylerden bir tanesi de sabretmektir. Sabrımız çok olursa ve üzerimize düşeni yaparsak her şey çok daha kolay olacaktır. Öğrencimizi ve öğrencimizin evine gelerek sabırla eğitim çalışmalarını yürüten Filiz Sed öğretmenimizi tebrik ediyoruz” dedi.

 

OKUMA YAZMAYI DA ÖĞRENDİ

 

Seda Nur Tüfek’in okuma yazmayı da öğrendiğini belirten yetkililer, Tüfek’e bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU