Şimdi al, Eylül'de öde

S.S Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal "Eylül Kurban bayramı vadeli yem satışlarımız başladı. İhtiyacı olan ortakları

GÜNDEM 17.01.2018 17:12:00 0
Şimdi al, Eylül

S.S Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal “Eylül Kurban bayramı vadeli yem satışlarımız başladı. İhtiyacı olan ortaklarımız bundan faydalanabilir. Ürünleri şimdi alıp, ödemelerimi Eylül ayında yapabilirler” dedi. S.S Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, Kurban Bayramı vadeli yem satışları ile ilgili bilgi verdi.

 

ÖDEMESİ EYLÜL’DE YAPILACAK

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kooperatif üyelerine yönelik vadeli yem satışlarının başladığını kaydeden Ünal, “Ortaklarımız Eylül’de ödemek üzere ihtiyaçları nispetinde yem, katkı maddesi, küspe alabilir” dedi. Bu kampanyanın devlet destekli olduğunu kaydeden Ünal, “Kooperatif üst yönetimimiz tarafından kooperatif üyelerine her yıl ayçiçeği vadeli yem ve küspe kampanyası gerçekleştiriliyor. Kampanya bu yıl da devam ediyor” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN