Başkanlığa adaylığını açıkladı

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Kongresi 28 Ocak'ta yapılacak. Nurten Yontar parti binasında kadın kolları başkanlığına adaylığını açıkladı.

SİYASET 17.01.2018 17:01:00 0
Başkanlığa adaylığını açıkladı

11 ilçede ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile il başkanlığı ve il gençlik kolu seçiminin tamamlandığını belirten Yontar, seçilen tüm başkanlara ve yönetimlerine başarılar diledi. İl Kadın Kolları Başkanlığı seçiminin de 28 Ocak’ta yapılacağını kaydeden Yontar, kendisini de tanıttı. Bulgaristan doğumlu olduğunu söyleyen Yontar “İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunuyum. Yüksek lisansımı da aynı bölümde tamamladım. 25 yıl özel sektörde muhasebe müdürlüğü yaptım ve 2007 yılında emekli oldum” dedi.

 

“TEK HEDEFİMİZ SEÇİMLER”

 

2007 yılından bu yana CHP’de aktif olarak görev aldığını kaydeden Yontar “28 Ocak tarihinde yapılacak olan il kadın kolları seçiminde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekçi kadınları ile birlikte emek vermek ve sizlerin yol arkadaşı olmak için il kadın kolları başkanlığına adayım” dedi. “Türkiye 18 aydır OHAL ile yönetilirken Biz hak, hukuk, adalet diyerek 2019’a hep beraber yürüyeceğiz” diyen Yontar, tek hedeflerinin 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler olduğunu belirtti.

 

“KARANLIĞA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

 

Yarınları ve geleceği gerici karanlığa teslim etmeyeceklerini kaydeden Yontar “Umutsuzluğa yer yok. Yarınlar bizim ve aydınlıktır. CHP Türkiye’nin umudu ve geleceğimizin teminatıdır. Şimdi tek yürek olup, omuz omuza yürümenin tam zamanıdır. Hedef 2019. Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar. 2019 CHP’nin iktidarda var olduğu yıl olacaktır; buna yürekten inanıyorum. Gücümüzü örgütten, cesaretimizi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz. Birlikte güçlüyüz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU