Başkan Adayından Akay'a ziyaret

Şubat ayında yapılacak olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Erkan Zümbül, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyare

GÜNDEM 16.01.2018 17:16:00 0
Başkan Adayından Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül’ü ağırladı.

 

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORSUNUZ”

 

Ziyarette konuşan Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nun, 5 Şubat Pazartesi günü saat 13.30’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yapılacağını belirtti. Çerkezköy Belediyesi’nin vatandaşlar ve esnaf için çok önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Zümbül “Amacımız sizlerle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Çerkezköy esnafına daha iyi hizmet verebilmektir. Bunun için bu göreve talip olduk. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu tüm Çerkezköy için hayırlı olsun” dedi.

 

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy’ün artık kabuğuna sığmadığını belirten Akay “Nüfusumuz her yıl yüzde 10 oranında artmaktadır. Bu çerçevede vatandaşlarımızın ve esnafımızın taleplerini doğru olarak belirlemeli ve bu doğrultuda çalışmaya devam etmeliyiz. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmekle yükümlüdür” dedi. Akay, Olağan Genel Kurul’un esnaf ve Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni etti.

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak kent genelinde yeşil alan ve park alanlarının sayısını artırdıklarını ifade ederek “Yeni Pazar Yeri yapım çalışmalarımız da en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın kullanımına açılacaktır. Bununla birlikte Kent Park Projemizin 2. Etabı da Pazar Yerimizin hemen yanında devam edecektir. Buraya çok güzel bir park alanı kazandıracağız. Bizim amacımız vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte dışarıda daha fazla vakit geçirebilmelerini sağlamaktır. Bu sayede hem vatandaşlarımız sosyalleşme imkanı bulacak, hem de esnafımızın işleri hareketlilik kazanacaktır. Son 3,5 yılda bu anlamda önemli bir yol kat ettik. Esnafımıza ve şehrimize katma değer kazandıracak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU