Planlanan projeler değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından yapılan toplantıda 2018 yılı yatırım ve bütçesi değerlendirildi.

GÜNDEM 16.01.2018 17:11:00 0
Planlanan projeler değerlendirildi

Çorlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri katıldı. Çorlu’da tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin değerlendirildiği toplantıda yol yapım çalışmaları, ilçeye kazandırılacak park alanları ile de bilgilendirme yapıldı.

 

“ALTYAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK”

 

11 ilçede de hizmet ve yatırımları sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Kent genelinde büyük oranda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Yani işin zor olan kısmını bitirdik diyebiliriz. Görev süremizin kalan kısmında tüm ağırlığımızı üstyapıya vereceğiz. Tek gayemiz, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ bırakmaktır. Bu anlamda Çorlu Belediyesi ile koordineli çalışmamız, yatırımlarımızın daha kısa sürede tamamlanması anlamında bizler için faydalı olacak” şeklinde konuştu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN