Çok Amaçlı Salon Projesi hayata geçiyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Pınarça Mahallesi Çok Amaçlı Salon Projesinin ihalesinin 12 Şubat'ta yapılacağını belirterek "İhalesini yaptıktan hemen sonra yapım sürecini ba?

GÜNDEM 15.01.2018 19:15:00 0
Çok Amaçlı Salon Projesi hayata geçiyor

Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Pınarça Mahallesi Çok Amaçlı Salon Projesi’nin ihalesi 12 Şubat’ta yapılacak.

 

“3 KATTAN OLUŞACAK”

 

Proje ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Pınarça Mahallesi’nde 227 ada 7 parselde tasarlanan çok amaçlı salon projesi toplam 2242 metrekare alana inşa edilecek.  Bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşacak.  Çok amaçlı salonda muhtarlık binası, düğün salonu,  175 kişilik tribünlü spor salonu, gelin odası, bebek bakım odası, mescitler ve 19 araçlık otopark yer alacak” dedi.

 

“İHALENİN ARDINDAN ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK”

 

Halka söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirmek için çalıştılarını söyleyen Başkan Mandalı “Pınarça Mahallemize de modern bir salon yaparak mahallemizin birçok ihtiyacını karşılayacağız. İhalesini yaptıktan hemen sonra yapım sürecini başlayacak ve en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

“ANLAYIŞ VE SABIR BEKLİYORUZ”

 

Kısa bir süre sonra da Pınarça Mahallesi’nde TESKİ tarafından alt yapı çalışmalarının başlatılacağını kaydeden Mandalı “Alt yapısı tamamlanan sokaklarımızda da yollarımızı tekrar yenileyeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz. 2018 yılında özellikle Kapaklı'mız için daha çok çalışacağız” açıklamasını yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU