3 puanı 7 golle aldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de lider Kapaklıspor 15.hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Çorlu Gençlerbirliğispor'u 7 golle mağlup etti. Karşılaşmadan 7-0 galip ayrılan Kapaklıs

SPOR 15.01.2018 18:46:00 0
3 puanı 7 golle aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde 15.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırladı. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 13:00’da başladı.

 

İLK ON BİRLER

 

Kapaklıspor sahaya Serhat S., Serdar, Gurur, Aygün, Sacko, Emre, Tolga, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail ilk on biri ile çıkarken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise Arif, Okan, Hakan, Burak, Enes, Berkan, Engin, Mehmet, Enbiya, Burak ve Kağan kadrosu ile sahaya çıktı.

 

İLK GOLÜ ERKEN BULDU

 

Kapaklıspor, maça etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor, golü 7’nci dakikada buldu. Gelişen organize atakta topla buluşan Berkay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Kapaklıspor ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Çorlu Gençlerbirlispor ise beraberlik için ataklar geliştirmeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

FARK GİDEREK AÇILDI

 

İkinci devreye avantajlı başlayan taraf Kapaklıspor oldu. İkinci gol için rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor’da 061’inci dakikada sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Tezcan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek farkı 2’ye çıkardı. bu golle birlikte iyice rahatlayan Kapaklıspor, Mustafa Akyıldız’ın sert vuruşu ile skoru 3-0 yaparken, 78’inci dakikada yeniden sahneye çıkan Berkay kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti.

 

PUANINI 35’E ÇIKARDI

 

82’inci dakikada sahneye çıkan Sacko Kapaklıspor’un beşinci golünü kaydederken, iki dakika sonra gelişen atakta mükemmel bir gol kaydeden Berkay kendisinin üçüncü golünü atarak garkı 6’ya çıkardı.  Karşılaşmanın skorunu ise Tezcan söyledi. 88’inci dakikada gelişen atakta şık bir vuruş gerçekleştiren Tezcan takımının yedinci golünü kaydetti. 7-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 35 yaparken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise bu karşılaşmada da puan bulamadı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ