Şahin, Kuş'un rövanşına hazırlanıyor

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 2014 yılı Ocak ayında yapılan kongresinde Yaşar Kuş ve Hüsamettin Keskin ile birlikte başkanlık için yarışan ve Yaşar Kuş'un 346

GÜNDEM 14.01.2018 18:02:00 0
Şahin, Kuş

2014 yılı Ocak ayında yapılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda başkanlık için Yaşar Kuş ve Hüsamettin Keskin’e karşı yarışan, 21 Ocak’ta yapılacak olan genel kurul için yeniden başkan adaylığını açıklayan Recep Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

“DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

 

Recep Şahin adına dün Kapaklı Yıldızkent’te faaliyet gösteren Aksu Cafe Retaurant’ta öğle yemeği verildi. Yemeğe yaklaşık 500 şoför esnafı katıldı. Yemekte konuşan Recep Şahin, seçim tarihinin belirlenmesinin ardından çalışmalarını hızlandırdığını söyledi. Bu yemeği organize eden şoför esnafına teşekkür eden Şahin, “Sizlerin desteğiyle odamızı çok daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

 

“ÜYELERLE BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”

 

Yönetim kurulu ile birlikte şoför esnafının sıkıntılarını çözmek için çalışacaklarını söyleyen Şahin “Her zaman yaptığımız çalışmalarımızı sizlerin bilgisine sunacağız ve sizlerden gelecek önerileri de dikkate alarak çalışacağız” dedi. Odayı üyelerle birlikte yönetmek için bu yola çıktıklarını söyleyen Şahin “Seçim tarihinin belirlenmesinden bu yana çalışmalarımı sessiz ve derinden yürütüyorum. Hemen hemen her üyemize ulaştım” dedi.

 

“TÜM ÜYELERLE GÖRÜŞTÜM”

 

Şu anda odaya kayıtlı 1054 üyenin bulunduğunu ve hepsiyle tek tek görüşme imkanı bulduğunu söyleyen Şahin “Sizlerle her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Odamız üyelerinin birinin sıkıntısı demek hepimizin sıkıntısı ve sorunu demektir” dedi. Şoför esnafının büyük sıkıntılarının olduğunu söyleyen Recep Şahin “Şoför esnafının sorunlarının bugüne kadar çözülmesi gerekiyordu. Bu sorunların çözümü uzadıkça yeni sorunların da gelmesi büyük sıkıntı yaratıyor. Sizlerin sorunlarını benden daha iyi çözüme kavuşturacak biri olduğuna inanmıyorum” dedi.

 

“EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

 

Odayı ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek yöneteceklerini kaydeden Recep Şahin “Şoför esnafı olarak biz büyük bir aileyiz ve ailemizin sıkıntılarının çözülmesi konusunda da elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz” diyerek şoför esnafından destek istedi. Göreve geldiklerinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ve her üyeye eşit ve adaletli davranacaklarını söyleyen Şahin “Ekonominin can damarlarından biri de şoför esnafıdır. Bizlere destek vererek göreve getirdiğinizde sıkıntılarınızın çözüldüğünü göreceksiniz. Sizlerden tek isteğim şahsıma ve ekibime güvenmeniz. Güveninize layık olacağız” dedi.

 

“KAZANAN ODAMIZ VE ESNAFIMIZ OLACAK”

 

Odayı daha iyi yerlere getirmek için çeşitli projeler hazırladıklarını kaydeden Recep Şahin, bu projeleri, seçim günü yapacağı konuşmasında açıklayacağını dile getirdi. Diğer adaylarla arasında herhangi bir sorun ya da sıkıntının olmadığını da belirten Şahin, “Bu bir seçimdir. Demokratik şartlar altında her oda üyesi aday olabilir. Ancak seçimde kazanan kim olursa olsun kazanan odamız ve şoför esnafımız olacak” diyerek diğer adaylara da başarılar diledi.

 

YÖNETİMİNİ TANITTI

 

Seçime açık mavi liste ile katılacağını söyleyen Recep Şahin, konuşmasının ardından listesinde yer alacak olan yönetimde Cezmi Yavumen, Levent Çiftçi, Mehmet Keleş, Recep Kömürlü, Hakan Karabaş, M.Ali Eyigün, Özkan Toyran ve Emin Musa Akbulut’un yer alacağını belirterek ekibini tanıttı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU