Şenol Turan güven tazeledi

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi cumartesi günü yapıldı. 2 listenin yarıştığı seçimlerde Süleymanpaşa, Ergene ve Kapaklı'dan odaya kayıtlı üyeler oy kullandı.  Bin

GÜNDEM 14.01.2018 17:32:00 0
Şenol Turan güven tazeledi

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi cumartesi günü yapıldı. Divan heyetine Doğan Çelikol, Mustafa Kahraman, Şenol Yaşar, Murat Gün, Hakan İlhan seçildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kongreye AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymapaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, MHP İlçe başkanı Fatih İşcan, Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz ve çok sayıda şoför katıldı.

 

2 LİSTE YARIŞTI

 

2 listenin yarıştığı seçimlerde Süleymanpaşa, Ergene ve Kapaklı’dan odaya kayıtlı üyeler oy kullandı.  Bin 152 oyun kullanıldığı seçimde 10 oy geçersiz sayıldı. Beyaz listeyle seçime katılan mevcut başkan Şenol Turan ve yönetimi 645 oy alırken, sarı listeyle seçime katılan Mustafa Yavuz ve listesi 497 oy aldı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Mevcut Başkan Şenol Turan yeniden başkanlığa seçilirken, yönetimde de İlyas Küçükmidil, Serkan Çınar, Aliş Gür, Mesut Göymen, Mecit Ayçil, Çağlar Çınar, Seçkin Geçer ve Nezih Ekelik yer aldı. 

 

Haber / Ayşenur AYDIN