Sait İbiş yeniden başkan

Tekirdağ Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası'nın genel kurulu Turizm ve Otelcilik Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Mevcut başkan Sait İbiş yeniden başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 14.01.2018 17:23:00 0
Sait İbiş yeniden başkan

Süleymanpaşa ilçesindeki Turizm ve Otelcilik Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kongreye, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası üyeleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

“NÜFUSUMUZ HIZLA ARTIYOR”

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası olağan kongresinde konuşan Başkan Albayrak, "Büyükşehir olarak, artık mart ayı ile birlikte 4. yılımızı dolduracağız. Tekirdağ artık merkezin değil, 11 ilçenin genel ismi. Merkezin ismi Süleymanpaşa oldu. Nüfusumuz hızla artıyor. Nüfus arttıkça da hepimizin üzerine düşen sorumluluklar da artıyor. İlçelerimizde başlattığımız altyapı hamlesini büyük oranda tamamladık. Şimdi de tüm ağırlığımızı üstyapıya verdik. Önümüzdeki süreçte alt ve üstyapısı bütünüyle tamamlanmış bir Tekirdağ'a kavuşacağız. Bu anlamda kongrenizin birlik beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Tekirdağ için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Sait İbiş başkanlığındaki yönetimde Hüseyin Ece, İsmail Güner, Mehmet Kurukaya, Murat Güngör, İsmail Göksin ve Yalçın Pandar yer aldı.

 

Haber / Ruşa ELMA