Bozdağ, 6. kez aday

15 yıldır 5 dönemdir Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı görevini yürüten Ali Bozdağ, 6.dönem için de adaylığını açıkladı. Oda başkanlığı için yeniden adaylÄ

GÜNDEM 12.01.2018 20:27:00 0
Bozdağ, 6. kez aday

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için Necati Aksu ve Erkan Zümbül’ün ardından mevcut Başkan Ali Bozdağ da saat 16:30’da odada düzenlediği toplantıda adaylığını açıkladı. Kendisini destekleyen kalabalık bir grupla birlikte açıklama yapan Bozdağ, bölge esnafı ile uzun süredir istişarelerde bulunduklarını belirterek “İki aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz.Esnaf ve sanatkarlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, yeniden aday olmamız gerektiği yönünde kanaat oluştu. Bu vesile ile biz de arkadaşlarımız ile toplandık ve göreve devam kararı aldık” dedi.

 

“15 YILDIR BAŞKANLIĞI YÜRÜTÜYORUM”

 

Adaylığa 2 kişinin daha talip olduğunu anımsatan Bozdağ, “Bu bir bayrak yarışıdır. Aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Dolayısıyla Çerkezköy’e yakışan bir genel kurul olacağına inancım tamdır. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı 2 bin 609 üye var. 15 yıldır odanın başkanlığını yürütüyorum. Bu benim altıncı kongrem olacak. Arkadaşlarımızla birlikte sahaya ineceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

“HER ÜYEYE ULAŞACAĞIM”

 

Seçim öncesi Veliköy’den başlayıp Uzunhacı’ya, Pınarca’dan başlayıp Yanıkağıl’a kadar her üyeye ulaşacağını söyleyen Bozdağ, seçim tarihini de açıkladı. Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nun, 5 Şubat günü saat 13.30’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirileceğini, bu tarihte, çoğunluk sağlanmadığı takdirde toplantının 11 Şubat günü aynı saatte çoğunluk aranmaksızın Dekor Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU