Otel Can SPA Kapaklı'da açıldı

İşletmeciliğini Vehbi Demirtaş'ın yaptığı Otel Can & SPA, Kapaklı'da hizmete açıldı. Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Demirt

GÜNDEM 12.01.2018 17:28:00 0
Otel Can SPA Kapaklı

İşletmeciliğini Çerkezköy’de hizmet veren Pasha Otel’in sahibi Vehbi Demirtaş’ın yaptığı Otel Can & SPA, Kapaklı Pınar Bulvarı’nda hizmete açıldı.

 

KAPAKLI’DA FAALİYETE BAŞLADI

 

İşletmeci Vehbi Demirtaş, Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Otelin geçtiğimiz yıl Kasım ayında faaliyete başladığını belirten Demirtaş “Evinizi aratmayacak rahatlığı, günümüz teknolojisine uygun donanımı, üstün misafir memnuniyeti anlayışı ile misafirleriyle buluşan Hotel Can & SPA’da bütün ayrıntılar konuklarımızın kendini iyi hissetmesi üzerine kurgulandı" dedi.

 

“BİR BUTİK OTELİZ”

 

Otelcilik sektöründe yeni bir soluk ve ivme kazandırarak, kurumsal misafirlere çözüm ortağı olma amacında olduklarını söyleyen Demirtaş, “Yakın zamanda çatı restaurantımızı da hizmete sokacağız. Güzel bir konumda güzel bir mekan olacağına inanıyoruz. 41 lüks oda ile hizmet eden bir butik oteliz. Oda kahvaltı konseptiyle çalışıyoruz. Gelen misafir sayımız her geçen gün artıyor. Bölgenin bir ihtiyacıydı. Bunu da giderdiğimize inanıyorum” dedi. Demirtaş, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU