Darısı Kapaklı ve Çerkezköy'ün başına

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı.

GÜNDEM 11.01.2018 17:18:00 0
Darısı Kapaklı ve Çerkezköy

Çorlu'da Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarında, Bilgi İşlem Dairesi tarafından Wi-Fi bağlantı noktaları kuruldu. Hızlı ve kesintisiz internet erişimi için fiber hatları döşenirken, Cumhuriyet Parkı'nda 160.000 metrekare, Gölbaşı Gençlik Parkı'nda ise 125.000 metrekare Wi-Fi kapsama alanı oluşturuldu. Yetkililer “Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanılabiliyor” dedi.

 

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY HALKI DA İSTİYOR

 

Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parkları’nın tamamını kapsayan ücretsiz internet hizmeti vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Kapaklı ve Çerkezköy’deki vatandaşlar da bu bölgelerde de Wi-Fi bağlantı noktaları kurulmasını istedi. Ücretsiz Wi-Fi hizmetinin kısa bir süre sonra Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı'nda da verilmeye başlanacağı belirtildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ