"Tekirdağ'a hizmet etmeye devam edeceğiz"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağ genelinde görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gün

GÜNDEM 11.01.2018 12:50:00 0
"Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağ genelinde görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

 

Gazetecileri Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde düzenlediği öğle yemeğinde ağırlayan Vali Ceylan, “Gazetecilerle birlikte güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Valilik, Basın Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarla birlikte gazetecilerin doğru haber almalarına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan görev yaptığımız ildeki hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasını sağlamak, sorunlar varsa müdahale ederek çözüm getirmek” dedi.

 

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Kendileri için önemli olanın bilgiyi doğru olarak ulaştırabilmek olduğunu söyleyen Ceylan “Sizler de kişilik haklarına müdahale edilmeden doğru haberleri hızlı bir şekilde sunmak için çalışıyorsunuz. Birlikte çalışmanın uyumu ve enerjisi ile Tekirdağ’a hizmet etmeye devam edeceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.  Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde verilen yemeğe Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Lütfullah Gürsoy, Tayyar Şaşmaz, Suat Yıldız ile Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt,İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Basın Mensupları katıldı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU