İkinci etap çalışmaları başlayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kentimizde Adnan Kahveci Parkı'nda başlatılan Kent Park Projesi çalışmalarının ilk etabında sona gelindi.

GÜNDEM 8.01.2018 17:42:00 0
İkinci etap çalışmaları başlayacak

Yaklaşık 17 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ve Çerkezköy halkının hizmetine açılmasının planlandığını belirten yetkililer “Adnan Kahveci Parkı’nda başlanan Kent Park Projesi kapsamında ilk etapta çevre ve alan temizliği yapıldı. Taban kazısının yapılmasının ardından alt dolgu malzemesi serildi. Su giderlerinin toplandığı alana drenaj kanalları döşendi. Su ve elektrik hatlarının kılavuz borularının döşendiği Adnan Kahveci Parkı, koşu yolu zemini hazırlanmasının ardından betonlama çalışmaları gerçekleştirildi” bilgisini verdi.

 

2. ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

 

Çim ekimi ve peyzaj çalışmaları öncesinde alanın toprak tesviyesinin yapıldığını kaydeden yetkililer “Yürüyüş yollarının bordür taşları ve parke taşları döşendi. Proje kapsamında alanda, kauçuk kaplama koşu yolları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve fitness alanı da oluşturuldu. Satış üniteleri, kafeterya, WC, kamelyalar ve oturma gruplarının da oluşturulması ile Kent Park Projesi’nin 1. Etap çalışmaları tamamlanmış olacak. Sonrasında Atatürk Viyadüğü’nün diğer tarafında yaklaşık 106 bin metrekarelik alanda Kent Park Projesi 2. Etap çalışmalarına başlanacak” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN