İYİ Parti yönetimini tanıttı

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen programda ilçe kurucu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Tanıtım programının ardından parti binasının açılışı gerçekleÅ?

SİYASET 7.01.2018 19:15:00 0
İYİ Parti yönetimini tanıttı

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen programda ilçe kurucu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

 

“GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN BİR PARTİ”

 

Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yaptı. 15 Aralık 2017’de İYİ Parti Kapaklı İlçe Kurucu yönetimi olarak görevlendirildiklerini anımsatan Çetin “Türkiye’mizin iyi olması için çalışacağız” dedi. Gençlik kolları yapılanmasını da başlattıklarını kaydeden Çetin “İYİ Parti en yerli, en milli ve en demokratik siyasi mücadele sonucu milletin gözü önünde kurulmuş bir parti. Dolayısıyla İYİ Parti gücünü ve kuruluş ilkelerini doğrudan milleten almış ve meşruiyetinin kaynağını Türk milleti olarak gören bir siyasal harekettir” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE YOL ALMAK İSTİYORUZ”

 

İYİ Parti olarak Türkiye’yi bu kötü gidişattan kurtarmak için hep birlikte yol almak istediklerini söyleyen Çetin “Biz milletimize güveniyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözünü rehber edinen vatan sevdalısı tüm kardeşlerimizi hiçbir ayrım gözetmeden İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Sen ben yok biz varız. İYİ Parti iktidarını birlikte kuralım” dedi. Öncelikle hedeflerinin siyaseti ve medyayı kabadayı dilinden ve kavgacı üsluptan çıkarmak olduğunu kaydeden Çetin “Gücümüzü, milletimizden aldığımız için; kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan tüm gönüllere girerek, toplumun her kesiminin derdine çözüm olacağız. Tüm çalışmalarımız milletimizin iyi bir yaşam sürmesi, mutlu olması ve güven ortamının tesis edilmesi içindir” dedi.

 

“MİLLİ BİRLİĞİN DİREĞİ OLARAK GÖRÜYORUZ”

 

İYİ Parti olarak birbirlerine güvenmeyi, milli birliğin direği olarak gördüklerini söyleyen Çetin “Türkiye’yi sokaklarda mutlu, gözleri gülümseyerek yaşayan insanlar ülkesi olarak görmek istiyoruz. Bu nedenli İYİ Parti’nin ‘Türkiye iyi olacak” sloganıyla başlattığı iktidar yürüyüşüne, destek vermek isteyen herkes, İYİ Parti çatısı altında kendisin tanımlayabilir ve parti politikalarının oluşum sürecine katkı verebilir” dedi.

 

“GELİN GÜÇ BİRLİĞİ OLALIM”

 

Toplantıda konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan da “Atatürk’ün izinde, Kuvayi Milliye ruhuyla, iktidar adımı atan teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz. Gelin güç birliği olalım, Allah’ın izniyle Kapaklı, Tekirdağ ve Türkiye iyi olacak” dedi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan ise İYİ Parti’nin daha iyi yerlere gelmesi için Genel Başkan Meral Akşener’in 18 ili gezdiğini, 81 ili gezmek için de programlarını sürdürdüğünü belirtti. Bölgede İYİ Parti’nin teşkilatlanma yapısı için uğraştıklarını kaydeden Kaplan “Bugün Kapaklı’da harika bir manzara görüyoruz. İYİ Parti’nin Kapaklı’ya da çok iyi geldiğini gördük. Türkiye’de 68 ilde teşkilat çalışması yapıldı. Tekirdağ’da il başkanlığımızı ve 11 ilçe teşkilatımızı kurduk” dedi. Kaplan, amaçlarının Tekirdağ’da birinci parti olmak olduğunu söyledi.

 

PARTİ BİNASI AÇILDI

 

Konuşmaların ardından İYİ Parti Kapaklı kurucu yönetim kurulu üyeleri ve ilçe genlik kolları yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Tanıtım programının ardından Kapaklı Belediye hizmet binasının yanında yer alan İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın açılışı yapıldı. Saat 14:00’da düzenlenen tanıtım programına İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Türlin, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanları, Türkiye Muhtarlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Seçkin Dilsiz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, esnaf, iş adamları ve partililer katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU