"Amaç, Türkiye'yi teslim almaktı"

Türkiye Gençlik Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından Birlik Vakfı Konferans Salonu'nda Pazar günü saat 14:00'da düzenlenen "15 Temmuz'u neden yaşadık"  konulu konferansa katılan AK P

GÜNDEM 7.01.2018 19:03:00 0

Medine’nin müdafaasının İstanbul’dan, İstanbul’un müdafaasının da Bosna Hersek’ten başladığının belirten Külünk “Bosna Hersek’e yaptığımız her yatırım analarının ak sütü kadar helaldir onlar. 15 Temmuz gecesindeki o örgüt Medine müdafaasını çökertmek için, Çanakkale müdafaasını çökertmek için o kalkışmayı gerçekleştiren bu örgüt Türkiye’nin büyük hedeflerine yürüyüşünü engellemek için kurgulanmış, kurulmuş, büyütülmüş bir yapıdır. NATO ittifakından bu yana 50 yıldır küresel güçlerin elinde büyütülmüş bir yapının asıl hedefi şuydu: Türk devletini yumuşak güç üzerinden anahtar teslimi teslim almak. Alıp Türk devletini batının sömürgesi haline getirmek, ikincisi İslam’ı Hristiyanlaştırmak” dedi.

 

AYNI ANLAYIŞIN DEVAMIDIR

 

Bugün Türk Devleti’nin, Müslümanların, ümmetin karşı karşıya olduğu tehlikenin bir benzerini bin yıl evvel Selçuklu Devleti’nin yaşadığını söyleyen Külünk “Hasan Sabbah’ın cennet fedaileri o gün İslam’a tehditti. O gün Batı ile Vatikan ile Haçlılar ile ittifak içindeydi. O günkü örgütün Adı Hasan Sabbah’ın cennet fedaileriydi, bugünkü örgütün adı ise FETÖ terör örgütü. FETÖ terör örgütü ile Hasan Sabbah’ın cennet fedaileri aynı anlayışın devamıdır. FETÖ terör örgütü maalesef 40 yıl bu topraklarda din ile aldatarak Allah ile aldatarak çocuklarımızı çaldı. Devlete hizmet etmek için değil, devleti ele geçirmek için sızdılar” dedi.

 

“BU TOPRAKLARI ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

 

Türkiye’nin hep batı tarafından kontrol altında tutulmak istendiğini söyleyen Külünk “FETÖ’nin bir önceki adı Ergenekon’du. Ergenekon ile FETÖ arasında hiçbir fark yoktur. İkisinin de asli vazifesi size uçak yaptırmamak. İkisinin de vazifesi Türkiye’nin dış politikasını Batı üzerinden dizayn etmek, Türk dünyasından Anadolu topraklarını koparmaktı. Bu millet Çanakkale’de 250 bin şehit verdi. Bu işgalci örgütün ne demek olduğunu en iyi milletin kendisi bilir. Bu toprakların o örgüt ve onların işbirlikçilerine asla teslim etmeyeceğiz” dedi. Konferansa AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve hiçbir ilçe başkanının katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Konferansa AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Ahmet Akçay’ın yanı sıra Çerkezköy’den de çok sayıda AK Partili katılırken, salon ağzına kadar doldu.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU