Malkara Meclisi, 2018'in ilk toplantısını yaptı

Malkara Belediye Meclisi 2018 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yaptı. Toplantıda 11 gündem maddesinin yanı sıra gündem dışı maddeler de görüşÃ

GÜNDEM 5.01.2018 21:33:00 0
Malkara Meclisi, 2018

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliğine Madde Eklenmesi hakkındaki İçişleri Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Sağlamtaş Mahallesi’nde bulunan bazı taşınmazların Plan Değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Meclis Toplantılarının Sesli ve Görüntülü Cihazlarla Kayıt Edilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

 

Toplantıda denetim komisyonuna CHP grubundan Ali İhsan Uslu, Nuran Başkütük, Recai Örs, AK Parti grubundan Cafer Kocabaş ve MHP grubundan ise Şinasi Koltuk seçildi. Meclis Üyeleri İle İhtisas Komisyonu Üyelerinin Huzur Hakları hakkındaki yazısı komisyona havale edilirken, Zabıta Müdürlüğünün Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücreti Tespiti hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. TEDES Sistemler sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere Ödül Verilmesi hakkındaki yazı, Kredi Yolu ile borçlanma hakkındaki yazı da komisyonlara havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından yapılan ara komisyon sonrası Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN