"Elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabarttılar"

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı (2016) sıralamasında dereceye giren, oda üyesi Asyapor

GÜNDEM 4.01.2018 21:51:00 0

GURUR VERİCİ BİR SONUÇ

 

Süleymanpaşa’da henüz 1 yıldan beri operasyonel faaliyete geçmiş olan Asyaport Liman A.Ş.’nin  Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı kategorisinde genel sıralamada 62’nci, liman ve yer hizmetleri kategorisinde ise 5’inci sırada yer aldığını belirten Günay “Asyaport Kılavuzluk A.Ş.’nin de genel sıralamada 194’üncü, yük taşımacılığı ve lojistik kategorisinde de 84’üncü sırada yer alması gurur verici bir sonuçtur” dedi.

 

ÜLKEMİZE 38 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI

 

Günay “Süleymanpaşa’da en büyük özel sektör işvereni olan üyelerimizin başarısının artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. Netice itibariyle ülkemize, Asyaport Liman A.Ş. 33 milyon 156 bin 896, Asyaport Kılavuzluk A.Ş. ise 5 milyon 340 bin 126, toplamda 38 milyon 497 bin 22 Amerikan Doları döviz kazandırdı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Asyaport Limanı fikrinden, projesine ve faaliyete başlaması aşamasına kadar desteğimizi her platformda ifade ettik. Asyaport’un elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartarak, bizleri gururlandırdığı için başta Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve nezdinde tüm Asyaport çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN