Mesaisini Kapaklı'da geçirdi

2018 yılının ilk iş gününü Şarköy'de geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugün de Kapaklı'ya geldi.

SİYASET 3.01.2018 19:04:00 0
Mesaisini Kapaklı

Sabah saatlerinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Albayrak, esnafların talep ve önerilerin dinleyerek kendilerine hayırlı işler diledi.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Esnaf ziyaretinin ardından Albayrak, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı’da devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Kaymakam Mehmet Yüzer'e misafirperverliği nedeni ile teşekkür ederken, Kaymakam Yüzer de Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“YATIRIMLAR SÜRECEK”

 

Kapaklı’daki temaslarını sürdüren Başkan Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin de hazır bulundu. Ziyarette 2018 yılında Kapaklı'ya yapılacak olan yatırımlar ve devam eden çalışmalar görüşüldü. Albayrak “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana olduğu gibi 2018 yılında da Kapaklı'ya yatırımlarımız sürecek” dedi.

 

EN FAZLA GÖÇ ALAN BÖLGELERDEN BİRİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Ercan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Albayrak dernek çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi aldı. Trakya’nın, Türkiye'nin en fazla göç alan bölgeleri içinde yer aldığını söyleyen Albayrak, “Tekirdağ da gelişmiş sanayisi ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın buluştuğu bir şehir. Bu özelliği Tekirdağ'ı daha da önemli ve özel bir hale getiriyor” dedi. Başkan Albayrak, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı da ziyaret ederek sendikanın Çerkezköy’deki çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

 

Haber / Ruşa ELMA