2018'in ilk iş gününü Şarköy'de geçirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dünkü mesaisini Şarköy'de geçirdi. Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgenâ€

GÜNDEM 2.01.2018 18:37:00 0
2018

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni yılın ilk iş gününde Şarköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GELECEK

 

Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında Şarköy'de gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren ve vatandaşların taleplerini dinleyen Albayrak “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana gerek Şarköy'de gerekse diğer ilçelerimizde birçok yatırım ve projeye imza attık. 2018 yılı da önemli yatırımların gerçekleştiği bir yıl olacak. Tüm bu çalışmalar sonucunda Tekirdağ Türkiye'nin parlayan yıldızı haline gelecek” dedi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen'i de ziyaret etti. Şarköy Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili İlhan Böke ile Şarköy Yöresel Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Orhan Yavuz'un da yer aldığı ziyarette Albayra, Ziraat Odası ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

TURİZM AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR İLÇE

 

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u da makamında ziyaret eden Albayrak, Şarköy'de devam eden ve planlanan yatırımlar ile ilgili görüşme yaptı. Albayrak “Şarköy, Tekirdağ'ın turizm açısından önemli bir ilçesi. 2018 yılında tüm ilçelerimizde olduğu gibi Şarköy'de de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

 

Albayrak,  Şarköy’de faaliyet gösteren zeytin işleme ve şarap üreticileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz ile zeytin işleme ve şarap üreticileri katıldı.

 

DESTEKLER DE ANLATILDI

 

Toplantıda zeytin işleme ve şarap üreticilerinin öneri ve talepleri dinlenerek 2017 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda ayrıca 2018 yılında zeytin işleme ve şarap üreticilerine yapılacak destekler de anlatıldı. Toplantıda konuşan Albayrak, “Ben şarap ve zeytin üreticilerinin derdini en iyi bilen insanlardan biriyim. Hem şarap hem de zeytin sektörünün en iyi dereceye gelmesini, böylece Şarköy'ü kalkındırmasını istiyorum. Bundan sonra ayda bir toplantı yapacağız. Neredeyiz, ne yapacağız göreceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ