Yılın öğrencileri seçildi

Özel Gülerçin Koleji'nde her ay ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi kademelerinden birer öğrenci ayın öğrencisi seçildi. Aralık ayında en çok kitap okuyan öğrencilere de sertifikaları verildi.

GÜNDEM 31.12.2017 13:50:00 0
Yılın öğrencileri seçildi

Özel Gülerçin Koleji’nde Aralık ayında ilkokullar kademesinde ayın öğrencisi 1/C sınıfı öğrencisi Bora Demirel olurken, ortaokul kademesinde de 5/C sınıfı öğrencisi Fatih Arda Esen yılın öğrencisi seçildi. Lise kademesinde de Aralık ayı öğrencisi 9/A sınıfından Atakan Erbay oldu.

 

EN ÇOK KİTAP OKUYANLARA SERTİFİKA

 

Özel Gülerçin Koleji’nde her ay olduğu gibi Aralık ayında da en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenerek öğrencilere sertifikaları verildi. En çok kitap okuyan öğrenciler 2/A sınıfından Neva Öztürk, 2/B sınıfından Zeynep Sezen, 2/C sınıfından Ada Karacalar, 3/A sınıfından Alkım Sezer, 3/B sınıfından Betül Naz Pehlivan, 4/A sınıfından Ali Yüşa Ergene, 4/B sınıfından Tuğra Özsoy, 5/A sınıfından Ekrem Emir Babaoğlu, 5/B sınıfından Berrak Gündoğdu, 5/C sınıfından Yaren Eryılmaz, 6/A sınıfından Melisa Bilgen, 6/B sınıfından Muhammed Samed Yılmaz, 6/C sınıfından Nehir Safinaz Tunçel, 7/A sınıfından Hilal Ecevit, 7/B sınıfından Beren Çalımbey, 7/C sınıfından Serkut Tunçel, 8/A sınıfından Piraye Yıldırım, 8/B sınıfından İlayda Başaran, 8/C sınıfından Sercan Erdeğer, 9/A  sınıfından Zeynep Merve Tabala, 10/A sınıfından Ümmügül Ünlü, 11/A/B sınıfından Ece Çolak, 12/A/B sınıfından Hasan Basri Şahin oldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU