Tekirdağ'da Lojistik OSB çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı olağan Meclis toplantısı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 30.12.2017 00:03:00 0
Tekirdağ

“ZOR BİR 2017 YILINI GERİDE BIRAKIYORUZ”

 

Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden toplantıda yaptığı konuşmada, “Ülke olarak zor bir 2017 yılını geride bırakıyoruz. Ümit ediyorum ki 2018 yılı ülkemiz, milletimiz için iyi bir yıl olacak” dedi. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da “Zor bir 2017 yılını geride bırakıyoruz. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, yakın coğrafyamızda bitmek tükenmek bilmeyen kaos senaryoları bulunuyor. 2018 yılı ülkemiz için güzel ve beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olur umarım” dedi.

 

2018’DE İHALESİ YAPILACAK

 

TOBB Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının devam ettiğini söyleyen Günay, “Tahmin ediyorum ki hava şartları elverdiği sürece şubat ayı sonuna kadar kaba inşaatı bitmiş olacak. Teknopark projemizin yavaş yavaş sonuna geliyoruz, ihale dosyalarımız hazırlanıyor ve 2018 yılında ihalesi yapılarak projeyi şehrimize kazandırmış olacağız. Tekirdağ’da Lojistik OSB kurulması için Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ TSO ve ilgili diğer kurumlarla toplantılarımız devam ediyor, planlama çalışmaları yapılıyor. Yine Kobiler Kampüsü projemizin de çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

YENİ SİSTEM KULLANILMAYA BAŞLANDI

 

11 Aralık tarihi itibariyle de TOBB öncülüğünde 365 oda/borsada kullanımına başlanılan TOBB Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında Tekirdağ TSO’nun da yeni sistemi kullanmaya başladığını söyleyen Günay “Oda olarak yönetim ve meclisimizle şehrimize fayda sağlamak için elimizden geleni yaptık ve yeni yılda da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN