Kızılpınar'a modern Pazar Yeri

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin değişik noktalarında devam eden çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 27.12.2017 15:27:00 0
Kızılpınar

İncelemelerine İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi  ile başlayan Akay, sentetik çim sahanın arttırılan tribün kapasitesi çalışmalarını inceledi. Çalışmaların bir hafta içinde tamamlanmasının planlandığını söyleyen Akay, “Stadyumun seyirci kapasitesi 1000 kişiye çıkacak. Tribün tamamen kapalı olacak” dedi.

KIZILPINAR’A GEÇTİ

Tribünün çalışmalarının ardından Kızılpınar Mahallesi’ne geçen Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sıkıştırılmış beton yol çalışmasının yapıldığı Terzi Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı İstiklal, Atatürk, Osmanlı, Hacı Yakup, Çerkezköy, Çorlu, Hürriyet ve Bahar Caddeleri’nin sıkıştırılmış beton yol ile kaplandığını, çalışmaların Terzi Caddesi’nde devam ettiğini söyleyen Akay, Terzi Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanması ile 9 adet büyük caddede beton yol çalışmasının tamamlanmış olacağını kaydetti.

ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASINI İSTEDİ

Çerkezköy Belediyesi olarak yaklaşık 70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton ile kapladıklarını söyleyen Akay, Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri’nde de incelemelerde bulundu. Altyapısı tamamlanan Pazar Yeri’ndeki çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Akay, “Çalışmaların tamamlanması ile Kızılpınar halkı ve pazarcı esnafı son derece modern ve güzel bir Pazar yerine kavuşacak” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN