Kalkınmanın tek yolu eğitim

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, önceki akşam Halk Eğitimi Merkezi'nde verdikleri kış konserinde performansları ile beğeni topladı.

GÜNDEM 26.12.2017 23:57:00 0
Kalkınmanın tek yolu eğitim

AMACIMIZ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK

 

Konseri, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Sait Gülerçin, Okul Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji öğretmenleri ve veliler izledi. Konsere ilgi yoğun olunca bazı izleyiciler, konseri ayakta izledi. Konser öncesi konuşan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Amacımız çocuklarımızı geleceğin Türkiye’si için en iyi şekilde yetiştirmektir. Gülerçin’li olmak ayrıcalıktır. Çocuklarımızı başarıya götüren çalışmaları yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BEĞENİ TOPLADILAR

 

Öğrencileri sadece akademik anlamda değil, ülkesini, devletini ve bayrağını seven bireyler olarak en iyi şekilde yetiştirmek için gayret ettiklerini söyleyen Kürklü “Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu da eğitimdir” dedi. Gülerçin Koleji Müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu eşliğinde hazırlanan konserde öğrencilerin performansları ile beğeni topladı.

 

Haber / Ayşenur ayDIN