Kadınlardan yeni yıl konseptli kermes

2018 yılına sayılı günler kala Çerkezköylü kadınlar, yeni yıl ürünleri ve yiyeceklerini, Çerkezköy Kent Konseyi Binası'nda satışa sundu.

GÜNDEM 25.12.2017 20:44:00 0
Kadınlardan yeni yıl konseptli kermes

Kermesin yanı sıra Çerkezköy Kent Konseyi tarafından “Yeni Yılda Sen de Bir Çocuğu Sevindir” kampanyası da düzenlendi.

 

2018 yılına sayılı günler kala Çerkezköylü kadınlar, yeni yıl ürünleri ve yiyeceklerini, Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda satışa sundu.

 

31 ARALIK’A KADAR AÇIK KALACAK

 

23 Aralık Cumartesi günü açılan kermeste, Çerkezköylü kadınların hazırladığı ürünler, 31 Aralık tarihine kadar 11:00-17:00 saatleri arasında vatandaşların beğenisine sunulacak. Kermes ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe “Çerkezköy Kent Konseyi içerisinde Hanımeli Sokağı’nın emekçi kadınları tarafından el emeği, göz nuru ürünlerinin yeni yıl konseptiyle satışa sunulduğu kermesimiz halkımızın beğenisine sunuldu. Kadınların ele emeği, göz nuru ürünlerinin yer aldığı kermese tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

KİMSESİZ ÇOCUKLARA ULAŞTIRILACAK

 

Kermesin yanı sıra Çerkezköy Kent Konseyi tarafından “Yeni Yılda Sen de Bir Çocuğu Sevindir” kampanyası da düzenlendi. Kampanya ile ilgili bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe “Yeni yıla girerken çocukları sevindirmek amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Vatandaşlarımız, Çerkezköylü kadınların yaptığı ve kermesimizde satışa sunulan Minnoş’un bebeklerinden birini seçip kent konseyimize bağışlayabilir. Bu bağışları onlar adına Süleymanpaşa’daki Sevgi Evinde bulunan kimsesiz çocuklarımıza hediye edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU