Evde başka bir erkek görünce dehşet saçtı

Saray'da fabrika işçisi, bir çocuk babası Tayfun Vuran (34), çocuk odasının dolabında gördüğü Serkan Sevim'i bıçaklayarak öldürdü. Cinayet zanlısı, tutuklanarak Tekirdağ Cezaeviâ??

GÜNDEM 25.12.2017 09:39:00 0
Evde başka bir erkek görünce dehşet saçtı

Saray’da işten eve erken dönen fabrika işçisi, bir çocuk babası Tayfun Vuran (34), çocuk odasının dolabında gördüğü Serkan Sevim’ibıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladı. 

ÇOCUK ODASINDA DOLABA SAKLANMIŞ

Olay, Saray’da meydana geldi. İddiaya göre, Çerkezköy’de bir fabrikada işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Tayfun Vuran., işten eve erken geldi. Eşinin kapıyı geç açmasından ve sergilediği hareketlerden şüphelenen Tayfun Vuran, çocuk odasının dolabını açtığında eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Serkan Sevim ile karşılaştı.

EŞİNİ DE BIÇAKLADI

3 çocuk babası 31 yaşındaki Serkan Sevim ile kavga etmeye başlayan Tayfun Sevim,Serkan Sevim’i kaçmaya çalışırken mutfaktan aldığı bıçakla evin kapısının önünde yakalayarak defalarca bıçakladı. Tayfun Vuran, 4 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Kader Vuran’ı da sırtından bıçakladı. Çığlıkları duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İçeri giren polisler, Tayfun Vuran’ı gözaltına aldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Serkan Sevim’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, 29 yaşındaki Kader Vuran ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Serkan Sevim’in cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna gönderilmek üzere Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Cinayet zanlısı Tayfun Sevim, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Adliye çıkışında yaklaşık 70 kişilik kalabalık, katil zanlısı Tayfun Vuran’ı alkışlarıyla destekledi. Elleri önden kelepçeli olarak adliyeden çıkarılan katil zanlısı Vuran, alkışlayan kalabalığı görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Tayfun Vuran tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine götürüldü.

Haber / Şaban KARDEŞ

 

Tayfun Vuran, adliye önünde alkışlayan kalabalığı görünce gözyaşlarına hakim olamadı.