"O kahraman benim"

Başbakanlık AFAD tarafından yürütülen "O Kahraman Benim" Gönüllülük Kampanyası kapsamında Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER) öğrencilerine "O Kahraman Benim" tanıt

GÜNDEM 24.12.2017 15:22:00 0
"O kahraman benim"

KAMPANYA TANITILDI

 

Türkiye’ye eğitim almak için gelip Tekirdağ’daki Namık Kemal Üniversitesi'ne kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrenciler için faaliyet gösteren TUDER öğrencilerinden "O Kahraman Benim" projesine gönüllü olan uluslararası öğrencilere Gönüllülük Kampanyasının tanıtımı yapıldı. Dernek Merkezinin toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, İl Müdürlüğünün tanıtımı, görev ve sorumlulukları ile AFAD Gönüllülük Esasları hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.

 

DEVAM EDECEK

 

Ayrıca afet ve acil durumlarda ilk 72 saat, Tekirdağ’da meydana gelen afet türleri, afet öncesi – sırası ve sonrası doğru davranış şekilleri ve afet öncesinde alınması gereken tedbirler konuları uygulamalı olarak anlatıldı. Yetkililer “AFAD Gönüllüsü kampanyası ile ilgili eğitimlerimiz önümüzdeki dönemde de sürdürülecek olup AFAD Gönüllüsü olmak vatandaşlarımız aşağıdaki linkten ön başvuruda bulunabilecek” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN