Öğretmen ve öğrencilerden sanat gecesi

Çerkezköy Uğur Okulları öğrenci ve öğretmenlerinin birlikte hazırladığı sanat gecesi ilgi gördü. Şiirlerin okunduğu gecede, ortaokul korosu ve lise korosu tarafından da şarkılar seslendirildi.

GÜNDEM 22.12.2017 20:17:00 0
Öğretmen ve öğrencilerden sanat gecesi

Çerkezköy Uğur Okulları tarafından önceki akşam saat 19:00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda sanat gecesi etkinliği düzenlendi.

 

İLGİ YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, okul müdürleri, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal  “Bu gecede emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyor, hepinize iyi seyirler diliyorum’’ dedi.

 

SANAT GECESİ KORO GÖSTERİLERİ İLE SON BULDU

 

Video gösteriminin ardından ‘Dostlar beni hatırlasın’ şiiri okunurken,  program ‘Neredesin sen’ şarkısını seslendirmesi ile devam etti. Zeybek gösterisinin ardından Murat Özen de Nazım Hikmet’in yazdığı ‘Tahir ile Zühre Meselesi’isimli şiiri okudu. Hakan Yılmaz’ın Atilla İlhan’ın yazdığı ‘Aysel git başımdan’ şiirini okumasının ardından ortaokul korosu ve lise korosu sahne aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU