1911 Çerkezköyspor'daKüçük dönemi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Murat Küçük iç

SPOR 22.12.2017 20:11:00 0
1911 Çerkezköyspor

2 OYUNCU İLE YOLLARIMIZI AYIRABİLİRİZ

 

İmza töreninde konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Uğur Erem “Hocamız çeşitli liglerde kendini kanıtlamış ve geçmişi başarılarla dolu. Bu dönemde de bizimle beraber takımımızı el birliği ile 3.Lige çıkartacağız. Şuan itibariyle hocamıza ekibimizde yer alan Ahmet Sarı ve Muzaffer Kurt yardımcılık yapacaklar” dedi. Oyuncu Salih Topyay ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Erem, “Bir oyuncumuzun ise görüşmeleri sürüyor ve en fazla iki oyuncu ile yollarımızı ayırabiliriz” dedi.

 

TAKIM LİGİ LİDER DE BİTİREBİLİR

 

Yeni teknik direktör Murat Küçük de “Elimizden gelenin daha fazlasını 1911 Çerkezköyspor için vereceğiz. Antrenmanlara Cumartesi günü itibariyle başlıyoruz. Takımdan ayrılan ve gelecek oyuncular var. İdmanlar başladıktan sonra yönetime raporumu sunacağım” dedi.

 

Sekiz haftadan sonra takımın liderin 8 puan gerisine düştüğünü kaydeden Küçük “Sekiz puan nasıl geriye düştüyse, sekiz puanı da kapatabilir. Bu takım belki de bir yada iki puan farkla ligi liderde bitirebilir” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ