Grup müsabakaları için mücadele edecekler

Tekirdağlı hentbolcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi Bayanlar ve Erkekler Grup Müsabakaları'na katılmak üzere Bursaâ?

SPOR 22.12.2017 20:11:00 0
Grup müsabakaları için mücadele edecekler

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi Bayanlar ve Erkekler Grup Müsabakaları 22-24 Aralık tarihleri arasında Bursa’da yapılacak.

 

YOLA ÇIKTILAR

 

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde toplanan Tekirdağlı hentbolcular ve Antrenörleri Mustafa Kör, Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Sicil-Lisans Şube Müdürü Adnan Kuzu ve velileri tarafından uğurlandı.

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Bursa’da yapılacak olan turnuvada Tekirdağ’ı bayan hentbolcular Sude Bektaş, Nil Hızlandı, Tümay Kalkan, Aleyna Gürkan, Ayşenur Durmaz, Meryem Yalçın, Pınarsu Cılız, Buse Sertel, Ceren Çoşgun, Sıla Tok, Ceyda Ölmez, Zümrüt Bozkurt, Dijle Karahan, Buse Güner ile erkek hentbolcular Muhammed Sidar Bostancı, Alperen Çetin, Doğan Berk Kara, Mehmet Altınkaya, Fadıl Akay, Anılcan Pehlivanoğlu, Cengiz Köse, Mehmet Faruk Fırat, Samet Pirbudak, Latif Aydın, Eren Budak, Abdullah Akkaya, Hasancan Sargın, İbrahim Demir temsil edecek. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Bursa’da düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakalarında sporculara başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU