Yılmaz iddialı konuştu

Hakkında çıkan habere cevap veren Rahmi Yılmaz, iddialı konuştu. Yılmaz "Bu konu ile ilgili TOBB'a herhangi bir başvurum yok. ÇTSO Yöneticilerinin, benim TOBB'a başvurduğumu ispat etmeleri durumunda

GÜNDEM 22.12.2017 13:07:00 0
Yılmaz iddialı konuştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda, önceki dönemde başkanlık seçimini kazanan Dursun Ali Tever’in yanında yer alan, göreve geldikten bir süre sonra Dursun Ali Tever ile karşı karşıya gelmesi nedeniyle sonraki seçimde diğer başkan adayı Süleyman Kozuva’yı destekleyen, Kozuva’nın başkanlığı döneminde onunla da karşı karşıya gelince, yapılmasına kısa bir süre kala Bakanlar Kurulu’nun tüm oda ve borsa seçimlerini ertelenmesi üzerine Nisan 2018’de yapılacağı açıklanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkan adayı olarak Kozuva’nın karşısına çıkan Rahmi Yılmaz, hakkında çıkan habere cevap vererek iddialı konuştu.

‘ÇERKEZKÖY’Ü TERK ETMEYE HAZIRIM’

Kendisi hakkında, Meclis Üyeliğinin TOBB tarafından onaylandığı şeklindeki iddiaya cevap veren Yılmaz, bu konu ile ilgili TOBB’a herhangi bir başvurusunun olmadığını söyledi. ÇTSO Yöneticilerinin, kendisinin TOBB’a başvurduğunu ispat etmeleri durumunda ÇTSO Organ üyeliklerinin tamamından istifa edip,Çerkezköy’ü terk etmeye hazırı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Ben geçmiş yıllarda yaşadığım ve TOBB’un her oda yönetiminin istediği lehte yazıyı verdiğini bildiğim için TOBB’a güvenmeyip, TOBB'un ve ÇTSO’nun bağlı olduğu T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’ne 16 Ekim tarihinde konunun incelenmesi için gerekli başvuruyu yaptım. Bakanlık tarafından konu incelendiği ve henüz sonuçlandırılmadığı için,bende tedbir olarak 5 Aralık tarihinde Tekirdağ İdare Mahkemesi’ne konu ile ilgili davamı açtım” dedi. Yılmaz, TOBB’dan böyle bir başvurusunun olmadığına dair resmi yazıyı aldıktan sonra ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU