Başkan Aslan güven tazeledi

Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan Kongresi önceki gün yapıldı.

SİYASET 21.12.2017 21:51:00 0
Başkan Aslan güven tazeledi

SP GİK Üyesi Arslan Ateş, SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, SP il Başkanı Feti Pehlivan, SP Çanakkale il Başkanı Süleyman Saçıkara, MHP ilçe Başkanı Barış Tırpan, BBP İlçe Başkanı İsmail Ceylan, AkParrti ilçe Başkan yardımcısı Yavuz Uydaş,İHH İlçe Başkanı Cemalettin Günay, Memursen ilçe Başkanı  Bülent Kaya, AGD il Başkanı Olcay Sercan, Alperen Ocakları ilçe Başkanı Yasin Şenyüz, Ötükenli Ülkücüler heyeti, AGD İlçe Başkanı İbrahim İnci ,İSOMDER Hanım Kolları Genel Başkanı Dilek Gürbüz, Cansuyu İl Başkanı Bilal Irmak, Saadet Partisi İlçe Başkanları, üyeler, delegeler ve misafirlerin katıldığı kongre divan heyetinin oluşturulması ile başladı.

 

SAĞLAM ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Kongrenin divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi yaptı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Vakitçi, “48 yıl önce liderimiz Rahmetli Prof.Dr.Necmeddin Erbakan Hocamızın açtığı bu kutlu yoldan sağımıza ve solumuza bakmadan, yağmura fırtınalara saldırılara aldırış etmeden, emin ve sağlam adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Yürüyüşümüzde bize omuz veren, emek veren,mal veren, can veren aziz milletimize şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

 

BU KADRO SİZSİNİZ

 

Siyasi partilerin vatandaşın işlerini nasıl yöneteceklerini önceden bir tüzük ve programla halka arz eden kuruluşlar olduğunu belirten İl Başkanı Feti Pehlivan da “Yani devlete yönetmeye taliptir. Bunu yapacak kadro dışardan ithal edilmeyecek. Bu kadro sizsiniz” dedi. Kongrede konuşan GİK Üyesi ve İl Sorumlusu Arslan Ateş ise; “Vazgeçmeyenlere, geri dönmeyenlere, zorlukları azim ve gayretle tek tek aşan, sağlam iradeli kardeşlere selam olsun, kongremiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR

 

Kongrede son konuşmayı Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez yaptı. Bitmez “Hükümetimiz hayatımızı güzelleştiren çalışmalar yapmaktadır. Nedir bunlar? Yol, köprü, hastane, hapishane, adalet sarayı, havaalanı vesaire. Bunlar güzel şeyler. Ama kardeşlerim size sorarım. Kalp rahatsızlığı olan ve acil ameliyat olması gereken bir hasta ihtiyaç duyulan parayı bir araya getirdiği zaman ilk yapması gereken nedir. O kalp ameliyatını olup sağlığına kavuşmaktır. Ama hükümetimiz ne yapıyor. Saç ektiriyor, saç boyatıyor, burun estetiği yaptırıyor. Peki bu müdahalelerle hasta iyileşir mi? Hayır. Yakışıklı bir cenazesi olur. Gerçi bunları bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar ya” dedi.

 

YENİDEN BAŞKAN

 

Seçimlere tek liste ile gidildi. Aytuğ Aslan, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Teşekkür konuşması yapan Aslan “Yönetim kadromuz ve milli görüşçü kardeşlerimize lokomotif olacağız. Ne olursa olsun Hakkı söylemeye devam edeceğiz. Sefer bizden, muvaffakiyet Allah’tandır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU