İlçe Müdürlüğü'ne Recep Eray Tok getirildi

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'in onayı ile Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Recep Eray Tok getirildi.

GÜNDEM 21.12.2017 21:34:00 0
İlçe Müdürlüğü

ANTRENÖRLÜK DE YAPTI

 

1991 yılında Bursa’da doğan Recep Eray Tok, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Çok Programlı Lise ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yönetici konumunda çalışan Tok, 2009-2013 yılları arasında Cankurtaran ve Yüzme Antrenörlüğü yaptı.

 

YENİ KURULAN VE EKSİKLERİ OLAN BİR İLÇE

 

İlçe müdürlüğüne atanan Recep Eray Tok, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i ziyaret etti.Yeni kurulan ve eksikleri olan Kapaklı’nın yoğun bir nüfusa sahip sürekli göç alan, bir o kadar da genç nüfusu olan bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Yüzer “Gençlerimize sahip çıkmak ve onlara yönelik tüm sportif faaliyetlerde desteklemek gerekir ki, sportif faaliyetleri gençlerimize bir kalkan görevi olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple gençlerimize spor alanları açmak ve sportif faaliyetlere teşvik öncelikli çalışmamız olacaktır. Bu hususta Müdürümüze büyük görevler düşüyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN