2018 daha zor olacak

Oda başkanlığına adaylığını açıklayan Necati Aksu, ağırlayan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 19.12.2017 22:09:00 0
2018 daha zor olacak

Bunun demokratik bir yarış olduğunu söyleyen Bozdağ, piyasa ile ilgili de konuşarak 2018, 2017’den daha zor olacak diye düşünüyorum. Umarım yanılırım. Sıkıntı Mart ayını da geçer diye düşünüyorum” dedi.

 

Cumartesi günü Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Necati Aksu, ekibi ile birlikte ilk ziyaretini Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’a gerçekleştirdi.

 

SEÇİM TARİHİ BELLİ DEĞİL

 

Ziyarette konuşan Ali Bozdağ “Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi. Seçim tarihi ile ilgili de konuşan Bozdağ “Ülkemizde Olağan Üstü Hal var. 2018 yılının ilk 6 ayı seçim takvimi. Ama bakanlıktan henüz seçim takvimi gelmedi. Şuanda seçim tarihi belli değil. Seçim takviminin gelmesinin ardından seçim tarihini belirleyeceğiz” dedi.

 

1989’DAN BERİ SEÇİMLERLE YAŞIYORUM

 

1989 yılından beri seçimlerle yaşadığını ve idmanlı olduğunu söyleyen Bozdağ “20 yıla yakın bir süredir de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Bu bir seçim. Demokrasinin güzelliği bu” diye konuştu. Piyasa ile ilgili de konuşan Bozdağ “Bayramdan beri piyasalar sıkıntılı. 2018, 2017’den daha zor olacak diye düşünüyorum. Umarım yanılırım. Sıkıntı Mart ayını da geçer diye düşünüyorum” dedi. Bozdağ, Çerkezköy’ün Tekirdağ’da tarife satın alınmayan tek yer olduğunu da söyledi.

 

BU BİR YARIŞ

 

Yeniden aday olan Ali Bozdağ’a başarılar dileyen Necati Aksu da “Kimseyi kırmadan, dökmeden demokratik bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Bu bir yarış. Bir gün herkes birbirinin müşterisi olabilir. Biz hep bu anlayışla esnaflık yaptık” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ