Okul önünde 'Bas-Geç' dönemi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta genişletme çalışmasının yapıldığı Atatürk Caddesi'nde Atatürk İlkokulu önünde, öğrencilerin okula geliş gidişlerinde can gÃ

GÜNDEM 18.12.2017 19:38:00 0
Okul önünde

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla orta refüjün kaldırıldığı Atatürk Caddesi’nde okul önünde de önlemler aldı.

 

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

 

Geçtiğimiz aylarda tek yön uygulamasının başlatıldığı Atatürk Caddesi’nde refüj kaldırılarak yol genişletilmişti. Yol genişletme çalışmalarının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, okul giriş çıkışında herhangi bir kaza yaşanmaması ve hem öğrencilerin hem de vatandaşların yolun karşısına güvenli bir şekilde geçebilmesi için çalışma yaptı.

 

BAS-GEÇ DÖNEMİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sinyalizasyon Ekipleri, dün Atatürk Caddesi’nde bulunanAtatürk İlkokulu’nun yaya geçidine trafik ışığı yerleştirdi.  Yayalar için bas geç tipi trafik lambalarının yerleştirildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düğmeye basıldıktan sonra 10 saniye içinde yayalar için yeşil ışık yanıyor. Vatandaşlarımız yolun karşısına güvenli bir şekilde geçebilecekler” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ