Anlamlı ziyaret

Türk Tekstil Vakfı Çerkezköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Murat Kıroğlu, öğretmen ve öğrenciler Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 18.12.2017 19:33:00 0
Anlamlı ziyaret

TİŞÖRT HEDİYE ETTİLER

 

Geçtiğimiz hafta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek yönetimi ve üyelerin kendilerini ziyaret ettiğini belirten Kıroğlu, “Bizde onur duyduk, öğrencilerimiz kendileriyle tanıştı. Bugünde bir iade-i ziyaret yapalım istedik. Öğrencilerimiz gelip derneği görsünler, buradaki insanlarla tanışsınlar, kendi hayatlarıyla ilgili de buradan bire pay çıkarsınlar istedik. İnşallah her iki taraf içinde sevindirici olmuştur” dedi. Hediye ettiğimiz tişörtleri okulumuzda öğrencilerimizle birlikte yaptık. Bize ziyarete geldiklerinde bir sunum yapmışlardı. Üstlerinde değerli dernek üyelerimizin bize yapmış oldukları sunumdan çekilmiş olan fotoğraflar var.”dedi.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkayada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hediye takdiminin ardından pasta kesildi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL