Yarım kalan oyun Çarşamba günü sahnelenecek

Ahududu isimli tiyatro oyunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Ekim ayında sahnelenirken bir oyuncunun rahatsızlanması sonucu yarım kalmıştı.

KÜLTÜR SANAT 18.12.2017 10:05:00 0
Yarım kalan oyun Çarşamba günü sahnelenecek

2 ay önce yarım kalan oyun 20 Aralık Çarşamba günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

 

Ahududu isimli tiyatro oyunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Çarşamba günü Çerkezköy’de sanatseverlerle buluşacak.

 

YENİDEN SAHNELENECEK

 

Ekim ayında sahnelenirken bir oyuncunun rahatsızlanması sonucu yarım kalan oyun, 20 Aralık Çarşamba günü yeniden sahnelenecek. Ünlü tiyatro oyuncuları Melek Baykal ve Suna Keskin’in de rol aldığı ‘Ahududu’ isimli tiyatro oyununda dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan, Joseph Kesselring’in ‘Arsenic and Old Lace’ adlı eseri, ‘Ahududu’ adıyla Usta Tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlenerek seyirci ile buluşacak. Kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu”, insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikayesini anlatıyor. Oyundaki ahududu kadınlarını Suna Keskin ve Melek Baykal oynuyor. Oyunda Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu da rol alıyor.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ünlü tiyatro ustaları Melek Baykal ve Suna Keskin’in rol aldığı tiyatro oyunu 20 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yeniden Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşacak” diyerek iki perdelik komedi oyununa tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

BELEDİYE ÖNÜNDEN ARAÇ KALDIRILACAK

 

Çerkezköy’den tiyatroyu izlemeye gidecek olan vatandaşlar için Çerkezköy Belediyesi tarafından saat 19:00’da araç kaldırılacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ