'Cennetin Bir İnci Günü' okuyucuyla buluştu

Çerkezköylü Down Sendromlu İnci'nin hikayesinin kaleme alındığı ve Ekim ayında yayınlanan "Cennetin Bir İnci Günü" isimli kitap Çerkezköy'deki okuyucularla buluştu.

GÜNDEM 17.12.2017 19:04:00 0

Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini blok yazılarında paylaşan ve daha sonra hikayeyi kitaplaştıran annesi Süreyya Ülkü Güler, Çerkezköy’de kitaplarını imzaladı.

 

Çerkezköy’de matematik öğretmeni olarak görev yapan Süreyya Ülkü Güler’in Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini anlattığı “Cennetin Bir İnci Günü” isimli kitabı için Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binasında imza günü düzenlendi.

 

500 ADET KİTAP HEDİYE EDİLDİ

 

Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini blok yazılarında paylaşan annesi Süreyya Ülkü Güler, daha sonra bir yayın evi ile anlaşarak kızının hikayesini kitaplaştırdı. Cumartesi günü saat 14.30’da Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarının bulunduğu bölümde düzenlenen imza gününde yazar Süreyya Ülkü Güler, kitaplarını imzaladı. Çerkezköy Belediyesi tarafından temin edilen 500 adet kitap okuyuculara hediye edildi.

 

ANLAMLI HEDİYE

 

Çerkezköylüler imza gününe yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kitap imzalayabilmek için uzun kuyruk oluşturdu. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve engelli vatandaşlar imza gününe katılarak kitap imzalattı. İmza gününün sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından yazar Süreyya Ülkü Güler’e kalem hediye edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU