Akşener Tekirdağ'a geliyor

İYİ Parti'nin Tekirdağ İl Başkanlığı Binası Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla 21 Aralık Perşembe günü yapılacak.

SİYASET 17.12.2017 10:11:00 0
Akşener Tekirdağ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Aralık Perşembe günü Tekirdağ’a gelecek. Akşener, Tekirdağ’da partisinin il başkanlığı binasının açılışını yapacak.

 

İL BİNASININ AÇILIŞI YAPILACAK

 

Meral Akşener’in Tekirdağ Programı ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, “Artık aktif siyaset yapmak zamanı geldi, teşkilatlarımızın kuruluşunu büyük ölçüde tamamladık. Tekirdağ halkını sevgiyle kucaklayacağımız günü iple çekiyorduk; 21 Aralık Perşembe günü işte o büyük gün Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla hizmet yuvamızı, sevgi evimizi açacağımız gündür” dedi.

 

UMUTSUZLARA UMUT OLACAĞIZ

 

Umutsuzlara umut olacaklarını kaydeden Erkan “Sevgi diliyle halkımızı kucaklayacağız, Vakur duruşumuzla siyaset şiddetini bitireceğiz, 15 yıldır halkımızın bilinçaltına kazıdıkları ayrıştırıcı çirkinlikleri hoşgörümüz ile bertaraf edeceğiz.Çünkü biz sadece 80 Milyona değil dünyaya adalet için geliyoruz,Atamızın emaneti Parlamenter Demokrasi için geliyoruz, mutlu bir Türkiye için geliyoruz, yeniden dünya lideri olacak güçlü bir Türkiye için geliyoruz, tüketen değil Üreten Türkiye için geliyoruz, yandaşın değil halkın kazanması için geliyoruz. İşte bu duygularla halkımız ile kucaklaşmak için Tekirdağlı hemşerilerimizi parti binamızın açılışına davet ediyorum. İYİ bir gelecek için İYİ kadrolar görev başında” dedi.

 

KADINLARLA ÖZEL TOPLANTI

 

21 Aralık Perşembe günü saat 13:00’da Batuhan Düğün Salonu’nda kadınlara özel düzenlenecek olan toplantıya katılacak olan Meral Akşener, saat 14:00’da da Hükümet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret edecek. Saat 15:30’da İYİ Parti Tekirdağ İl Binasının açılışını yapacak olan Akşener, açılışın ardından basın açıklaması yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saat 17:00’da Tekirdağ’dan ayrılacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU