Bu birliktelik Çerkezköy'ü daha da güçlendirecek

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Fevzipaşa İlkokulu'na Çerkezköy Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin katkılarıyla Z Kütüphane, Konferans Salonu, Spor Salonu ve Özel E

GÜNDEM 15.12.2017 21:55:00 0
Bu birliktelik Çerkezköy

Fevzipaşa İlkokulu’nda Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile yapılan Z Kütüphanesi ile sivil toplum kuruluşlarının ve hayırseverlerin katkıları ile yapılan Konferans Salonu, Spor Salonu ve Özel Eğitim Sınıfı hizmete açıldı.

 

 

 

MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUM

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay açılış töreninde yaptığı konuşmada “Böylesine özel ve güzel bir günde bu açılışların bir vasıtası olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 1.5 yıl önce Okul müdürü ve öğretmenlerin kendisini ziyarete geldiklerinde Z Kütüphane oluşturma fikirlerinin olduğunu, kendisinin de buna destek sözü verdiğini dile getiren Akay, burasının yapılmasından, çocukların burayı kullanıyor olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

 

ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ OLUMLU ETKİLEYECEK

 

Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar Çerkezköylü çocukların geleceğine yani hepimizin geleceğine katkı sağlayabilecek, eğitim kalitesini daha da yukarı çıkarabilecek işlerin bir parçası olma gayreti ve çabası içerisinde olduk. Bu noktada Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban’ın öncülüğünde son 1 yıldır bir birliktelik var” dedi. Çerkezköy’ün eğitim ve öğretim kalitesini daha yukarı taşımak için yoğun bir çalışma ortamının olduğunu, bundan da mutluluk ve gurur duyduklarını kaydeden Akay, bu gurur ve mutluluk Çerkezköy’ün çocuklarının geleceğini olumlu etkileyeceği için daha da önemli olduğunu dile getirdi.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başta Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban olmak üzere, bu birlikteliğe destek olan, bir tuğla koyan fikri ile, sözü ile etkisi ile buna destek olan herkese teşekkür eden Akay “Umuyorum Çerkezköy bu birliktelikten daha da güçlenecek ve daha iyi yerlere gelecek. Bu çerçevede biz Çerkezköy’ün tüm okullarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm taleplere olmasa da bir kısmına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

AÇILIŞI HEP BİRLİKTE YAPTILAR

 

Konuşmaların ardından Z Kütüphanesi, Konferans Salonu, Spor Salonu ve Özel Eğitim Sınıfı hizmete açıldı. Dün saat 11:40’ta okulun konferans salonunda düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Okul Müdürü Hakan Asma, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve hayırseverler katıldı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL