Böyle Kaza Ancak Türkiye'de Olur!

Malkara'da yolda yürürken kullanılmayan binadan başına sıvalar ve kaplamalar düşen öğretmen Gökhan Yeniceli (33), ağır yaralandı. Dün yaşanan bu olay, "Böyle bir kaza, ancak Türkiyeâ€??

GÜNDEM 10.12.2017 22:53:00 0
Böyle Kaza Ancak Türkiye

Kapaklı’da öğretmenlik yapan Gökhan Yenilceli, hafta sonu tatilinde memleketi Malkara'ya ailesini ziyarete gitti. Dün öğleden sonra Camiatik Mahallesi 14 Kasım Caddesi üzerinde yürüyen Gökhan Yeniceli'nin başına, kullanılmayan 3 katlı binadaki sıvalar ve kaplamalar düştü. Kanlar içinde yere yığılıp kendinden geçen Yeniceli, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yeniceli'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

Olayın görgü tanığı esnaf Sebahattin Kaya, "İçeride çalışıyorduk… Yüksek bir ses duyunca dışarı çıktık. 3'üncü kattan aşağıya bir arkadaşın başına sıvalar, sıva parçaları ve kaplamalar düşmüş. Arkadaşta yerde yatıyordu. Ambulans çağırdık. Ambulans aldı gitti. Sonra polis ekipleri geldi" dedi.

 

Polis, olay yerinde çevre güvenliği alırken, bölgeye emniyet şeride çekerek yaya geçişine kapattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL