Eyüp Dinar'a Optimed Hastanesi'nde "Koroner Arter Bypass" Operasyonu!

Çerkezköy TSO Başkanı ve aynı zamanda Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın kayınpederi Eyüp Dinar Özel Optimed Hastanesi'nde koroner arter hastalığı nedeniyle acil "Ko

GÜNDEM 8.12.2017 21:35:00 0
Eyüp Dinar

70 yaşındaki hastamız Eyüp Dinar, nefes darlığı ve ara ara göğüs ağrılarının olması üzerine, kontrol amaçlı Özel Optimed Hastanesi'ne başvurdu.Kardiyoloji ekibi tarafından yapılan koroner anjiyografi işlemi sonucunda, kalbin sol tarafını besleyen damarında ardışık çok ciddi darlıklar saptandı.Bunun üzerine Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu tarafından da değerlendirildi ve yapılan konsey sonucunda cerrahi karar verildi.

 

DÜNTABURCU EDİLDİ

 

Cerrahi karar sonrası Eyüp Dinar hızlıca Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu tarafından Açık Kalp Ameliyatına alındı. Operasyon sonrası 1. gün yoğun bakımdan servise alınan Dinar, 4 günde serviste tedavisi ve kontrolleri devam ettikten sonra, dün şifayen taburcu edildi.Taburcu öncesi Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Yaşar Pala Eyüp Dinar'ı ve ailesini ziyaret ederek, kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür dilediler.

 

Haber / Asiye ÇİFT ŞAHİN