"HDP Flaması Komplo"

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde CHP'lilerin ilçe kongresi öncesi astığı CHP flamalarını yanına bir HDP flamasının asılıp, sosyal medyada paylaşıldı. CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, o

GÜNDEM 7.12.2017 21:05:00 0
"HDP Flaması Komplo"

Malkara'da 10 Aralık günü yapılacak CHP ilçe kongresi öncesinde, ilçenin caddelerine CHP flamaları asıldı. Ancak CHP'nin flamaları arasında bir HDP flamasının da asılı olduğu görüldü. CHP ve HDP flamalarının yan yana olduğu görüntülenerek sosyal medya hesaplarından yayınlandı. CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, yaşananlar üzerine düzenlediği basın toplantısında partilerinin flamalarının yanına HDP flamalarının asılmasının bir provokasyon olduğunu söyledi.

 

"BU ÇAMUR BİZE YAPIŞMAZ"

 

Ertan, "Bizler Malkara'da yaşayan insanlarız. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Hiçbirimizin HDP ile hiçbir bağlantısı yoktur ve olamaz da. Şu andaki tek amacımız 10 Aralık Pazar günü yapacağımız ilçe kongremizi bir demokrasi şöleni içerisinde bitirmektir" dedi. Kendilerine karşı bir komplo kurulduğunu söyleyen Hülya Ertan, "Ne yazık ki bizlere karşı yapılan bir komplo ve provokasyondur. Bu çamur bize yapışmaz. Bunun kim veya kimler tarafından yapıldığı araştırılmaktadır. Bu şahıslar bulunulursa ve yakalanılırsa gereken adli mercilere suç duyurusu yapılacaktır" dedi.