Kaymakam Abban, Vatandaşlarla Buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Halkla Buluşma Toplantısı'nı bu ay Çerkezköy' e bağlı Bağlık Mahallesi'nde bir kıraathanede gerçekleştirdi.

GÜNDEM 5.12.2017 23:06:00 0
Kaymakam Abban, Vatandaşlarla Buluştu

Toplantıya Kaymakam Abban’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu,  Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Yazı İşleri Müdürü
Muhteber Kuralay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve vatandaşlar katıldı.

 

VATANDAŞLAR SIKINTILARINI DİLE GETİRDİ

 

Söz konusu gerçekleştirilen toplantıda; mahallede bazı sokaklarda gece aydınlatmalarının olmadığı, Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan gece devriyelerinin artırılması, bazı sokakların okula çok uzak olmasından dolayı okul ihtiyacının olduğu, mezarlık yeri talebi, çocuk parklarının artırılması gibi sorunlar vatandaşlar tarafından dile getirildi.

“KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

 

Vatandaşların görüş, dilek ve şikâyetlerini dinleyerek not alan Abban, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyleyerek “İlçemizde 10 mahalle bulunuyor. Halkla buluşma toplantılarımızı her ay değişik mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir istek, dilek ve şikâyetiniz olursa halkla buluşma toplantılarını beklemeyin. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Bizlere şahsen veya dilekçe ile başvurun. Bizlere ulaşan hiçbir dilekçeyi cevapsız bırakmıyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ