Yılbaşı Biletleri Kapış Kapış!



29 Kasım 2017 Çarşamba günü satışa çıkarılan, 61 milyon TL büyük ikramiyeli 
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri Çerkezköy'de yoğun ilgi görüyor. 



GÜNDEM 4.12.2017 22:18:00 0
Yılbaşı Biletleri Kapış Kapış!



Çerkezköy'de 'Ya çıkarsa' diyerek umudun ve hayalin peşinden koşmak isteyenler, 31 Aralık 2017 günü çekilişi yapılacak Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerine ilk günden itibaren büyük ilgi gösterdi. 61 milyon TL büyük ikramiyeli olup toplam 349 milyon 243 bin TL ikramiyenin dağıtılacağı yılbaşı biletleri bu yılda yine tam 60 TL, yarım 30 TL ve çeyrek 15 TL olmak üzere satışa çıkartıldı. 



 

SEYYAR BAYİLER SATIŞLARDA MEMNUN

 


Çerkezköy'de Milli Piyango'nun resmi seyyar bayiliğini yapan İsmail Garip, Mehmet Akça, Recep Pekmez ve Saadettin Gökgöz, satışa sunulduğu ilk günden itibaren yılbaşı biletlerine çok yoğun bir ilgi olduğunu ve bilet satışlarının geçen yılların da üzerinde gerçekleşeceğini düşündüklerini ifade ettiler. Her dört Milli Piyango bayisi de yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL'lik büyük ikramiyenin Çerkezköy'e çıkmasını temenni ederek, "Büyük ikramiye, inşallah gerçekten çok ihtiyacı olan Çerkezköylü bir talihliye çıkar" şeklinde konuştu. 



 

SAHTE BİLETLERE DİKKAT!


 

Her sene olduğu gibi bu yıl da yılbaşındaki yoğunluğu fırsat bilen dolandırıcılar, Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerinin sahtesini yapıp vatandaşlara satmaya başladı. Bu nedenle Milli Piyango yılbaşı biletleri kesinlikle resmi Milli Piyango bayilerinden alınmalı. Milli Piyango biletinin sahte olup olmadığı anlamak için biletlerin sol alt köşesine dikkat edin. Çünkü gerçek biletlerin sol alt kısmında bulunan kontrol numarasının rakamları kabarık. Bilet ışığa tutulunca üzerinde Milli Piyango'nun MP logosu görünmeli.