Korku Gecesi'ne İlgi Büyüktü

Geliriyle özel insanlara akülü tekerlekli sandalye alınacak olan ve bu yıl ikincisi düzenlenen korku gecesine Çerkezköylü bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 4.12.2017 22:15:00 0
Korku Gecesi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık ve Yardımcısı Süheyla Usta önderliğinde bu yıl Kapaklı Lidya Wedding Restaurant’ta  düzenlenen korku gecesinde Çerkezköylü bayanlar bir farkındalığa imza attı. Özel insanlar yararına düzenlenen geceden elde edilecek olan gelirleakülü tekerlekli sandalye alınması amaçlandı. Yemek programının ardından katılımcılar geceye uygun kıyafetlerle yapılan etkinliklerde gönüllerince eğlendi. Bu özel organizasyonda minik bir konser veren Sanatçı Salih Adıbüyük ise söylediği şarkılarla geceye damga vurdu.
 

GECE GELENEKSELLEŞECEK

Program sonunda konuşanTürkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, “Engellilerimiz için bir farkındalık yaratmayı amaçladığımız bu geceyi geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Engellilerimizi sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Unutmamalıyız ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bu geceye katılarak gelir sağlayan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Geceden elde edilecek geliri özel insanlarımızın ihtiyaçları için kullanacağız. Kendilerine bir nebze de olsa moral verdiysek ne mutlu bize”dedi.