Ergene Velimeşespor Yükselişini Sürdürüyor

Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor takımı deplasmanda karşılaştığı Rize temsilcisi Pazarspor'u 2-0 mağlup etti. Temsilcimiz son 3 maçta aldığı 3 galibiyetin ardından

SPOR 3.12.2017 22:33:00 0
Ergene Velimeşespor Yükselişini Sürdürüyor

KARŞILAŞMAYA ETKİLİ BAŞLADI

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya; 24 Erhan Kırcı, 3 Semih Kahraman, 7 Fatih Dilek, 8 İsa Taştemir, 10 Metehan Mimaroğlu, 15 Serhat Maden, 41 Bahtiyar Yıldırım, 61 Selim Şahinbaş, 70 Halil İbrahim Yazgılı, 77 Baran Işık, 80 Gökdeniz Varol onbiri ile başladı. Temsilcimiz karşılaşmaya kontrollü başladı. Rakip kalede Gökdeniz ve Baran ile etkili olmaya çalışan temsilcimiz, Pazarspor ataklarında yerinde müdahalelerde bulundu. Temsilcimiz Ergene Velimeşespor, ilk yarı geliştirdiği ataklarda golü bulamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI GOLÜ BULDUK

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi etkili olan taraf temsilcimiz Ergene Velimeşespor oldu. Geliştirdiği üst üste ataklar ile Pazarspor defansına zor anlar yaşatan temsilcimiz aradığı golü ikinci yarının henüz ilk dakikalarında Gökdeniz ile buldu. Karşılaşmanın 49. Dakikasında Ergene Velimeşespor atağında topla buluşan Gökdeniz düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Gökdeniz golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen ev sahibi Pazarspor ise golden sonra daha atak bir futbol ortaya koydu. Temsilcimiz Ergene Velimeşespor kalesine yüklenen Pazarspor, kaleci Erhan’ı geçemedi. Temsilcimiz ise geliştirdiği kontra ataklarla rakip kalede gol arayışına girdi. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının son dakikalarında temsilcimiz Ergene Velimeşespor Caner Karuk ile bir gol daha buldu. 90. Dakikada topla buluşan Caner Karuk, topu ağlarla buluşturdu. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmada temsilcimiz Ergene Velimeşespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

FARK 7’YE İNDİ

Temsilcimiz aldığı bu sonuçla puanını 20’ye yükselterek, lider Yeni Orduspor ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. Temsilcimiz Ergene Velimeşespor önümüzdeki hafta deplasmanda, lig 3.’sü Ankara Demirspor’la karşılaşacak.

Haber: Ayşenur AYDIN