Albayrak: Ne Söz Verdiysek Yapıyoruz

Hayrabolu Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi'nin temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hizmet aşkı içindeyiz" dedi.

GÜNDEM 29.11.2017 18:49:00 0
Albayrak: Ne Söz Verdiysek Yapıyoruz


Hayrabolu'nun İlyas Mahallesinde gerçekleştirilen törende "Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi"nin Temel Atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

"HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"


Temel atma töreninde konuşan Başkan Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz süreden bugüne sayın belediye başkanımız Fehmi Altayoğlu her gün beni aradı. Genç arkadaşlarla çalışmanın, o enerjiyi hissetmenin mutluluğu ayrı oluyor. Hayrabolu aşığı böyle bir belediye başkanını seçtikleri için Hayraboluları tebrik ediyorum. Geri kalan süremizde de hizmetlerimiz devam edecek" dedi.



"30 MART 2019'DA HESAP VERECEĞİZ"


Daha önce metre kareye 35 kilo yağmur yağdığı zaman sel baskınına uğrayan Hayrabolu'nun geçen ay  150 kilo yağmurda zarar görmediğine dikkat çeken Başkan Albayrak, "Modern Pazar yeri Hayrabolu Belediyesi'nin başarısıdır. Bunda benim manevi desteğim var. Hepimiz hizmet aşkı içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesinin devam eden 92, TESKİ'nin de 37 projesi var. Önümüzdeki süreçte yatırımlar var. 30 Mart 2019'da ne söz verdikse, yaptıklarımızla hesap vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ